Creamy Zucchini Pasta with Chicken and Mushrooms

Geplaatst op: 5 augustus 2018
Terug naar overzicht
  • Soort gerecht: hoofdgerecht
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediƫnten

  • Kipfilet
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • bakje champignons
  • Zout & peper
  • Paddenstoelen-saus
  • Tagliatelle
  • Geraspte kaas
  • Mozarella
  • Verse basilicum

Het bereiden van het gerecht

1. Snipper de ui, snijd de champignons in vieren en snijd de courgette in blokjes. Snijd vervolgens de kipfilet en verwarm olijfolie in een bakpan.

2. Fruit de ui en voeg daarna de kipfilet toe, bak 3 a 4 minuten. Voeg dan de champignons en courgette toe, bak tot dat deze wat zacht geworden zijn. Voeg daarna de paddenstoelen-saus toe en laat 5 minuten pruttelen.

3. Breng wat water aan de kook en voeg de tagliatelle hier aan toe. Kook deze en giet af. Voeg wat geraspte kaas toe aan de saus en meng dit er door heen. Zodra de saus klaar is verdeel je de pasta en de saus over de borden. Garneer met de mozarella en de verse basilicumblaadjes.

Eet smakelijk!

Print dit recept