Linguine Frutti Di Mare

Geplaatst op: 7 december 2018
Terug naar overzicht
  • Soort gerecht: hoofdgerecht
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediƫnten

  • linguine
  • 1 courgette
  • zeevruchten (ingevroren)
  • rode peper
  • citroen
  • kookroom
  • peterselie

Het bereiden van het gerecht

1. Vul alvast een pan met water en zet deze op hoog vuur. Snijd de courgette in plakjes en bestrooi deze met wat olijfolie, zout en peper. Snijd de rode peper in kleine ringetjes en de peterselie fijn, leg dit daarna apart.

2. Verwarm wat olie in een bakpan en bak de knoflook hier in. Bak daarna de zeevruchten mee, zodra deze allemaal ontdooit zijn kan je de courgette en de rode peper erbij doen. Voeg na 5 minuten kookroom toe en breng op smaak met zout en peper. Knijp de citroen uit over de saus en laat daarna nog even sudderen.

3. Het water is inmiddels aan het koken; gooi hier naar eigen gevoel de linguine in en kook deze gaar. Giet daarna de spaghetti af en meng deze daarna met de saus.

Eet smakelijk!

Print dit recept