[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Pizza met zalm, courgette en kewpie mayonaise

  • Soort gerecht:Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd:30-60 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Pizza met zalm, courgette en kewpie mayonaise

  • Soort gerecht:Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd:30-60 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Een super makkelijk gerecht, perfect voor als je geen zin hebt om te koken of voor op de zondag-avond.

Om de pizza wat spicy te maken kun je nog wat rode chili vlokken toevoegen.

  • Ingrediënten
  • Instructies

Instructies

Snijd de courgette in dunne plakjes en bak dit in wat olijfolie met peper en zout gaar. Bak de pijnboompitjes tot deze bruin zijn.

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.

Rol het pizzadeeg uit en besmeer met de creme fraiche en strooi wat kaas eroverheen.

Verdeel de gerookte zalm en courgette over de pizza.

Top de pizza af met de kappertjes en doe in de voorverwarmde oven voor 15-20 minuten.

Haal de pizza uit de oven en garneer met de pijnboompitjes, rucola en kewpie mayonaise.

Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 1 rol

    vers pizzadeeg

  • Halve

    courgette

  • 150 gr

    gerookte zalm

  • Bakje

    creme fraiche

  • Handje

    pijnboompitjes

  • Handje

    rucola

  • Op smaak

    geraspte kaas

  • Op smaak

    kewpie mayonaise

  • Op smaak

    kappertjes