[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Spinazie orzo salade met warme geitenkaas, courgette en honing-balsamico-mosterd dressing

  • Soort gerecht:Lunch, Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Spinazie orzo salade met warme geitenkaas, courgette en honing-balsamico-mosterd dressing

  • Soort gerecht:Lunch, Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Lekker als lunch of als avondeten. Staat zo op tafel en zit boordevol smaak.

  • Ingrediënten
  • Instructies

Instructies

Kook de orzo zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de oven alvast voor op 160 graden.

Rode ui in dunne ringen snijden, courgette in klein blokjes.

Spoel de orzo af met koud water of laat deze afkoelen zodra het gekookt is.

Bak de courgette met wat olijfolie, zout, peper en chilivlokken.

Als de oven warm is geitenkaas erin tot deze een beetje gaat verkleuren of wat gaat lopen.

Meng alle ingredienten voor de dressing: olijfolie, balsamico, mosterd, honing, citroensap, zout en peper door elkaar heen en zet opzij.

Meng de orzo met de courgette, spinazie en de dressing in een mengkom.

Schep wat op de borden en bestrooi daarna met de rode ui, cranberries en pecannoten.

Top af met wat rucola, de geitenkaas en nog wat extra balsamico.

Eet smakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

  • 200 gram

    Verse spinazie

  • Een pak

    Orzo

  • 1

    Courgette

  • 1

    Rode ui

  • Pakje

    Geitenkaas

  • Handje vol

    Cranberries

  • Handje vol

    Pecannoten

  • Beetje

    Rucola

  • 6 el

    Olijfolie

  • 3 el

    Balsamico

  • 1 el

    Mosterd

  • 1 el

    Honing

  • Naar smaak

    Citroensap, zout en peper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *