[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Parelcouscous salade met tomaat, komkommer, granaatappel en feta

  • Soort gerecht:Lunch, Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Parelcouscous salade met tomaat, komkommer, granaatappel en feta

  • Soort gerecht:Lunch, Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Dit is echt een lekkere salade voor als je even snel wat moet maken! Het is een niet al te zwaar gerecht en het staat zo op tafel.

  • Ingrediënten
  • Instructies

Instructies

Breng wat water aan de kook voor de parelcouscous, voeg deze hier aan toe en laat zo’n 10 minuten pruttelen.

De komkommer, tomaten en feta kun je alvast in kleine stukjes snijden.

Giet de couscous af en alvast op smaak met de zout, peper, olijfolie, citroensap en verse munt.

Zet dit vervolgens opzij.

Als de couscous wat afgekoeld is doe je de komkommer, tomaat, feta en granaatappelpitjes erbij en roer je alles goed door elkaar.

Om de salade nog iets meer pit te geven kun je ook nog wat geroosterde pijnboompitjes toevoegen.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

  • 200 gr

    parelcouscous

  • 1

    komkommer

  • 2/3

    roma tomaten

  • bakje

    granaatappelpitjes

  • half blok

    feta kaas

  • verse munt

  • zout/peper/olijfolie

  • citroensap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *