[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Tomato-Pesto Mozzarella Pasta

  • Soort gerecht:Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Tomato-Pesto Mozzarella Pasta

  • Soort gerecht:Diner
  • Bereidingstijd:< 20-30 min
  • Moeilijkheidsgraad:Super makkelijk
  • Aantal personen:2
  • Terug naar overzicht

Dit gerecht zet je zo op tafel, dus heel gemakkelijk voor als je het even druk hebt maar toch gezond én lekker wilt eten.

Er staat dat dit recept voor 2 personen is maar je houdt een hoop over als het goed is. Lekker makkelijk om te bewaren voor in het weekend, zodat je een snelle hap hebt klaar staan.

Je kunt ook nog een extra rode peper toevoegen om het gerecht nog iets meer spice te geven!

  • Ingrediënten
  • Instructies

Instructies

Breng alvast een grote pan met water en zout aan de kook. Snijd de roma tomaten in kwartjes en de cherry tomaten door de helft.

Snipper de sjalot en pers de knoflook fijn, doe dit met een eetlepel olijfolie in een bakpan en bak een paar minuten.

Als het water kookt kun je ook alvast de pasta koken.

Voeg na een paar minuten alle tomaten toe; doe hier wat zout/peper/chili vlokken/oregano overheen.

Laat dit een paar minuten bakken en voeg daarna de kappertjes, tomatenpuree en wat pastawater toe. Je kunt ook alvast wat gesneden basilicum door de saus doen; zodat dit nog even kan meer pruttelen.

Snijd de mozzarella in plakjes en bestrooi met wat zout en peper.
Als de pasta bijna gaar is, giet je het water af en kun je de pasta bij de saus doen.

Voeg nu ook de pesto toe en roer alles even goed door elkaar heen. Garneer met de basilicum en mozzarella plakjes.

Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 500 gr

    farfalle pasta

  • 2

    sjalotten

  • 1

    teen knoflook

  • 6

    roma tomaten

  • 14

    cherry tomaten

  • 70 gram

    tomatenpuree

  • 1 bol

    mozzarella (buffel)

  • verse

    basilicum

  • 2 eetlepels

    groene pesto

  • handje

    kappertjes

  • op smaak

    zout/peper/chili vlokken/oregano

  • eetlepel

    olijfolie